Globe

STENZEL gépek és ötletek

Minőségi gépek egyedi követelmények

Több mint 100 éve partnere vagyunk a szerszámgépek számára világszerte. Szakterületünk a használt gépek vásárlása és értékesítése a gépgyártás, a járműgyártás, az elektrotechnika, a precíziós mechanika és az optika, a repülőgépgyártás, a műanyagfeldolgozás és még sok más területen. Kínálatunkban különös figyelmet fordítunk esztergákra, megmunkáló központokra és ágymarógépekre olyan ismert gyártóktól, mint a DMG, a Mazak, a Mori Seiki, az Okuma és a Correa.

Minden tevékenységünk során ügyfeleink egyéni igényeire összpontosítunk. Kiváló minőségű gépekkel látjuk el a modern gyártó vállalatokat, és ezáltal jelentősen hozzájárulunk üzleti sikerükhöz.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Personal consulting

Műszaki tanácsadás

Személyesen és részletesen tanácsot adunk a szerszámgépek egyéni igényeihez kapcsolódó minden kérdésben. "Gépek és ötletek" mottónknak megfelelően mindig biztosítjuk, hogy gyorsan megtalálja a használt gépet, amely a legjobban megfelel a gyártása különleges követelményeinek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Átfogó szolgáltatás

Szerviz

Teljes körű gondtalan csomagunkkal teljes körű szolgáltatást kínálunk a zökkenőmentes tranzakciókhoz, amikor gépet vásárol. Megbízható partnerként minden lépésben elkísérjük Önt a gép helyszíni ellenőrzésétől kezdve a szétszerelésig és a biztosított szállításig, a gyártás szakszerű üzembe helyezéséig.

All-round carefree package

Felnőtt kompetencia

STENZEL Team

A szerszámgépekkel foglalkozó szakembereink ismerik a legkülönfélébb gyártási folyamatok speciális követelményeit, és mindig áttekintést kapnak a legkorszerűbb megfelelő gyártási technológiákról. Magas műszaki végzettségük, sokéves tapasztalatuk és megoldásközpontú gondolkodásmódjuk révén szakembereink megbízhatóan megtalálják az Ön igényeinek megfelelő gépet.

Kapcsolattartója