Globe

STENZEL gépek és ötletek

Minőségi gépek egyedi követelmények

Több mint 100 éve partnere vagyunk a szerszámgépek számára világszerte. Szakterületünk a használt gépek vásárlása és értékesítése a gépgyártás, a járműgyártás, az elektrotechnika, a precíziós mechanika és az optika, a repülőgépgyártás, a műanyagfeldolgozás és még sok más területen. Kínálatunkban különös figyelmet fordítunk esztergákra, megmunkáló központokra és ágymarógépekre olyan ismert gyártóktól, mint a DMG, a Mazak, a Mori Seiki, az Okuma és a Correa.

Minden tevékenységünk során ügyfeleink egyéni igényeire összpontosítunk. Kiváló minőségű gépekkel látjuk el a modern gyártó vállalatokat, és ezáltal jelentősen hozzájárulunk üzleti sikerükhöz.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Personal consulting

Műszaki tanácsadás

Személyesen és részletesen tanácsot adunk a szerszámgépek egyéni igényeihez kapcsolódó minden kérdésben. "Gépek és ötletek" mottónknak megfelelően mindig biztosítjuk, hogy gyorsan megtalálja a használt gépet, amely a legjobban megfelel a gyártása különleges követelményeinek.

Személyre szabott szolgáltatási csomagok

Személyre szabott szolgáltatási csomagok STENZEL

Szervizcsomagjainkkal személyre szabott megoldásokat kínálunk Önnek a gépvásárlás zökkenőmentes lebonyolításához. Prémium csomagunk a gép helyszíni ellenőrzésétől kezdve a leszerelésen és a biztosított szállításon át a termelésben történő szakszerű üzembe helyezésig minden lépést tartalmaz.